Monteur Haaglanden
         Voor het oplossen van uw Internet Televisie of Wifi probleem of storing Telefoon

                          

Telefoon :06-19775008


                                                     Onze klant ervaringen: 

 


 


Yolande Defauwes
1 review
een week geleden-
Ferry is doelgericht bezig en legt goed uit waar hij verbeteringen aan het wifi netwerk aan kan brengen. Zeer correct en komt zijn afspraken en beloften na!


ReagerenLike

Simon Brightwell
1 review
een maand geleden
(Vertaald door Google) Uitstekende service. Zeer vriendelijk, uiterst efficiënt, geduldig, geeft topadvies en weet echt alles. Sterk aanbevolen.

(Origineel)
Excellent service. Very friendly, extremely efficient, patient, hands out top advice and really knows their stuff. Highly recommended.


ReagerenLike

Osman Duzgun
Local Guide · 2 reviews
een maand geleden
Werkt zeer netjes en luistert goed naar je probleem. Van tevoren wordt er een prijs afgesproken, als het aan het einde blijkt dat het meer werk was dan eerder gedacht maakt dat niet uit. Geweldige service en zeer tevreden!


ReagerenLike

Dennis Koper
1 review
een maand geleden
Top. Ferry is een monteur die weet wat hij doet, zijn afspraken nakomt, en netjes werk aflevert.


ReagerenLike

Hester Preesman
1 review
een maand geleden
Super fijne man, denkt met je mee, en maakt het allemaal heel netjes in orde voor de afgesproken prijs! Ik zou hem zeker aanbevelen bij familie / vrienden.


ReagerenLike

Paul Goulmy
1 review · 1 foto
2 maanden geleden
Prima service: snel en kundig!


ReagerenLike

Hostel The Hague
2 reviews
2 maanden geleden
top!


ReagerenLike

Rouzbeh EsfandarmaZ
1 review
2 maanden geleden
(Vertaald door Google) Geweldige service en super vriendelijke houding

(Origineel)
Awesome service and super friendly attitude


ReagerenLike

Wiel Janssen
2 reviews
2 maanden geleden
Dit bedrijf en de monteur die de feitelijke klus heeft geklaard is een die ik kan aanbevelen.  Vooraf een duidelijke aanpak afspreken, op basis van het onderzoek ter plaatse, en daarna 'het woord ook in daad te realiseren'. …Meer


ReagerenLike

Fam. Wagemans
1 review
3 maanden geleden
Wat een service heeft Quincy geleverd. Alles wat ik vertelde snapte hij gelijk en hij heeft super snel alles gefixed. Geen twijfel mogelijk dat ik hen de volgende x weer inschakel.


ReagerenLike

John Van Maanen
1 review
4 maanden geleden
Deze internet monteur ingeschakeld voor het aanleggen van een Thuisnetwerk werkt erg netjes en komt ze afspraken goed na .


ReagerenLike

Kees Bouter
Local Guide · 10 reviews · 5 foto's
4 maanden geleden
Ferry heeft in Capelle ad IJssel goed werk geleverd. De coax-kabels zijn vervangen voor twee UTP-kabels en nu is het weer mogelijk om zonder kabels dwars door de kamer en de hal heen televisie in de woonkamer en in de slaapkamer te kijken. In de slaapkamer is ook nog  een mooi kabelgootje geplaatst. Dus alles naar wens. Bedankt, Ferry!


ReagerenLike

Paul Koenders
1 review
5 maanden geleden
Ferry heb top werk verricht.Hij maakt eerst een prima diagnose en verteld daarna wat de oplossing is.En niet onbelangrijk verteld wat de kosten zijn.De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd we zien geen kabels lopen hij neemt overal de tijd voor en gaat pas weg als alles werkt.Ferry dankjewel


ReagerenLike

Ruud Hoving
4 reviews
5 maanden geleden
Vandaag 3 coax kabels laten vervangen omdat ziggo dit niet doet ze leggen ze gewoon neer  .Dit bedrijf heeft het netjes opgelost


ReagerenLike

Dick Soetens

5 maanden geledenReageren

Gerben Lodder
Local Guide · 22 reviews · 19 foto's
6 maanden geleden
Als je Ferry vraagt voor een klusje, vertrekt hij niet voor het spik en span in orde is. Als er zich nog andere problemen voordoen, fixed hij die ook meteen. Vakman!


ReagerenLike

Michael Dolan
2 reviews
6 maanden geleden
(Vertaald door Google) Ziggo kon het probleem eenvoudigweg niet oplossen nadat 2 technische "specialisten" naar de accommodatie kwamen. Dus nadat ik 2 middagen zonder succes had verspild zonder succes, reikte ik hier uit.
De service was perfect. Snel, responsief, vriendelijk en creatief in hun oplossing. Ik heb nu alle services die Ziggo niet voor eigen producten kon installeren.
Ik kan dit bedrijf niet sterk genoeg aanbevelen. Het geld was goed besteed en ze namen zelfs de tijd om elke stap uit te leggen en zorgden ervoor dat ik wist wat ik moest doen als er in de toekomst problemen zouden zijn.

(Origineel)
Ziggo, was simply unable to resolve the issue after 2  technical "specialists" came to the property. So after wasting 2 afternoons out of work with no success, I reached out here.
The service was perfect. Fast, responsive, friendly and creative in their solution. I now have all the services that Ziggo were unable to install for hteir own products.  
I cant recommend this company highly enough. Money very well spent and they even took the time to explain each step and made sure I knew what to do if there were any issues in future.


ReagerenLike

Michel van Beek
1 review
7 maanden geleden
Ferry is een vakman en zeer klantvriendelijk. Ferry heeft er voor gezorgd dat ik weer de maximale 100% wifisnelheid heb. Voorheen zat het op 40%.


ReagerenLike